Τα Νέα μας & Ανακοινώσεις

Προγραμματισμός Αγώνων Κεντάυρου Βολου 2023

Παρακάτω το πρόγραμμα των αγώνων που θα διοργανώσουμε ή θα συνδιοργανωσουμε με άλλους φορείς και συλλόγους για το 2023. 12/02/2023 – 2ος Ορεινός Αγώνας Παλιουρίου 26/03/2023 – 2ος Αγώνας Δρόμου Νέας Αγχιάλου 29/04/2023 – 7οςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Προγραμματισμός Αγώνων Κεντάυρου Βολου 2023».

Ο Κένταυρος Βόλου στη μεγάλη γιορτή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Έχοντας ζήσει για άλλη μια χρονιά την μοναδική εμπειρία του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και τη χαρά της συμμετοχής στη μεγάλη γιορτή του αυθεντικού μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων που συγκέντρωσαν 35.000 δρομείς από ολόκληροΣυνεχίστε να διαβάζετε «Ο Κένταυρος Βόλου στη μεγάλη γιορτή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας».

Αναχώρηση του Κενταύρου Βόλου για τον Μαραθώνιο Αθήνας

Αναχωρεί ο Κένταυρος Βόλου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες . Το ραντεβού για την αναχώρηση όσων θα μεταβούν με το λεωφορείο έχει οριστεί αυριο Σάββάτο 12/11/2022 στις 8:00 το πρωίΣυνεχίστε να διαβάζετε «Αναχώρηση του Κενταύρου Βόλου για τον Μαραθώνιο Αθήνας».

Παραλαβή πακέτων Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Η παραλαβή των πακέτων (νούμερα και μπλουζάκια) του αυθεντικού μαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων της Αθήνας, θα γίνει στο αθλητικό κέντρο «Χιλιαδούς» (Γ. Δήμου με Μεταμορφώσεως) ως εξής:Πέμπτη 10/11/2022 ώρες 20:00 έως 21:00Παρασκευή 11/11/2022 ώρεςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Παραλαβή πακέτων Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας».

Εντυπωσίασε ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Βόλου

Με σημαντική επιτυχία οργανωτική  αλλά και από άποψης συμμετοχών, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου,  ο 2ος νυχτερινός αγώνας δρόμου (5.000 μ. & 10.000 μ.) που συνδιοργάνωσαν  ο Σ.Δ.Υ. Βόλου – Κένταυρος, η Διεύθυνση Αθλητισμού τουΣυνεχίστε να διαβάζετε «Εντυπωσίασε ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Βόλου«.

Νυχτερινός Αγώνας Βόλου – Νέες Ώρες Εκκίνησης Και Ενημέρωση

Αγαπητέ-ή δρομέα,Ενόψει της συμμετοχής σας στο  2o Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Βόλου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΕΣ ΩΡΕΣ !!!)Η γραμματεία για την παραλαβή αριθμών  και πακέτων  5χλμ και 10χλμ , θα λειτουργεί  στο Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Νυχτερινός Αγώνας Βόλου – Νέες Ώρες Εκκίνησης Και Ενημέρωση».

O Κένταυρος στο Ρήγειο Δρόμο και στο Νυχτερινό Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ρήγα Φεραίου για 21η  χρονιά ένας αγώνας θεσμός στο Βελεστίνο, ο 21ος «Ρήγειος Δρόμος»  αφιερωμένος στον εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.  Νικητής στα 10χλμ.  αναδείχθηκε  ο Δημήτρης Φράγκος μεΣυνεχίστε να διαβάζετε «O Κένταυρος στο Ρήγειο Δρόμο και στο Νυχτερινό Θεσσαλονίκης».

Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας 22-23 Οκτωβρίου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 22-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΡΑΜΠΙΝΗ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου θα πραγματοποιήσει σειρά σεμιναρίων Αθλητικής Ψυχολογίας, το Σάββατο καιΣυνεχίστε να διαβάζετε «Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας 22-23 Οκτωβρίου».

Κράτηση θέσεων για Αθήνα

Παρακαλούνται οι δρομείς που θα μεταβούν στην Αθήνα (για τον αυθεντικό μαραθώνιο και τα 10 και 5χλμ.), με λεωφορεία που θα μισθώσει ο σύλλογος να επιβεβαιώσουν την κράτηση θέσεων έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Οι δρομείς του Κεντάυρου σε Αλμυρό , Κρήτη και Λαμία

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τον ΕΟΣ Αλμυρού, ο 6ος αγώνας δρόμου Αλμυρού «ZERELIA LAKES” με αποστάσεις ημιμαραθωνίου και 5χλμ. και ο Κένταυρος Βόλου  συμμετείχε με δρομείς και στα δύο αγωνίσματα. 2οςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Οι δρομείς του Κεντάυρου σε Αλμυρό , Κρήτη και Λαμία».

Οι Δρομείς του Κεντάυρου σε αγώνες δρόμου

 Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο από αγώνες δρόμου ήταν αυτό που πέρασε  στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου και οι δρομείς του Κενταύρου έτρεξαν και χάρηκαν τη συμμετοχή τους σε όλη την Ελλάδα.  Στις 24 Σεπτεμβρίου έγινεΣυνεχίστε να διαβάζετε «Οι Δρομείς του Κεντάυρου σε αγώνες δρόμου».

Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ 2022

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια η «ΦΛΟΓΑ» Μαγνησίας, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή δρομική εκδήλωσηΣυνεχίστε να διαβάζετε «Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ 2022».

Έναρξη εγγραφών 2ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Βόλου 29/10/2022

Ο Κένταυρος-Βόλου με την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας , την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων, διοργανώνουν τον 2ο Νυχτερινό ΑγώναΣυνεχίστε να διαβάζετε «Έναρξη εγγραφών 2ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Βόλου 29/10/2022».

Νέα Διοίκηση για τον Κένταυρο

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και εκλογές του Κενταύρου Βόλου .       Μετά και την συγκρότηση σε σώμα η νέα Διοίκηση με τριετή θητεία έχει ως εξής : Διοικητικό Συμβούλιο Εξελεγκτική ΕπιτροπήΣυνεχίστε να διαβάζετε «Νέα Διοίκηση για τον Κένταυρο».

Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου

Στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου συμμετείχε και τερμάτισε με επιτυχία ο Κώστας Σαρακατσιάνος στην 56ή θέση σε 7:31 Συγχαρητήρια Κώστα καλή αποκατάσταση !!!

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Βόλου – Κένταυρος , προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση του σωματείου που θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο ΧιλιαδούςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές».

Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 , ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες», με τη συμμετοχή 140 αθλητών και περιλάμβανε διαδρομές 5χλμ, 10χλμ και παιδικό αγώνα. Η εκκίνηση των αγώνων δόθηκε στη βάσηΣυνεχίστε να διαβάζετε «Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες»».

POLYGYROS RUN HALKIDIKI

Συγχαρητήρια στο Γιώργο Πετικόπουλο που τερμάτισε με επιτυχία στα 14χλμ. του POLYGYROS RUN HALKIDIKI.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ»

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 – Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγαπητοί συμμετέχοντες , Η γραμματεία για την παραλαβή των αριθμών θα λειτουργεί : **Κατά την παραλαβή των αριθμών οφείλετε να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμαΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ»».

3ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου» στον Κραννώνα

Για τη στήριξη του πολύτιμου έργου της αντικαρκινικής εταιρείας, έτρεξαν σήμερα οι δρομείς μας στον «3ο Κραυξίδειο αγώνα δρόμου» στον Κραννώνα. Ο Μανώλης Μαρκογιαννάκης κατέκτησε την 3η θέση στα 5χλμ, ο Χρήστος Γιάννης ήταν 5οςΣυνεχίστε να διαβάζετε «3ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου» στον Κραννώνα».

Olympus Geo Trail

Συγχαρητήρια στο Γιώργο Πετικόπουλο που έτρεξε σήμερα 12χλμ. στο «Olympus Geo Trail» στην ορεινή περιοχή Βροντού Πιερίας.

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Αρέσει σε %d bloggers: