Τα Νέα μας & Ανακοινώσεις

Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια η «ΦΛΟΓΑ» Μαγνησίας, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή δρομική εκδήλωσηΣυνεχίστε να διαβάζετε «Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ».

Έναρξη εγγραφών 2ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Βόλου 29/10/2022

Ο Κένταυρος-Βόλου με την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας , την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων, διοργανώνουν τον 2ο Νυχτερινό ΑγώναΣυνεχίστε να διαβάζετε «Έναρξη εγγραφών 2ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Βόλου 29/10/2022».

Νέα Διοίκηση για τον Κένταυρο

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και εκλογές του Κενταύρου Βόλου .       Μετά και την συγκρότηση σε σώμα η νέα Διοίκηση με τριετή θητεία έχει ως εξής : Διοικητικό Συμβούλιο Εξελεγκτική ΕπιτροπήΣυνεχίστε να διαβάζετε «Νέα Διοίκηση για τον Κένταυρο».

Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου

Στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου συμμετείχε και τερμάτισε με επιτυχία ο Κώστας Σαρακατσιάνος στην 56ή θέση σε 7:31 Συγχαρητήρια Κώστα καλή αποκατάσταση !!!

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Βόλου – Κένταυρος , προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση του σωματείου που θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο ΧιλιαδούςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές».

Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 , ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες», με τη συμμετοχή 140 αθλητών και περιλάμβανε διαδρομές 5χλμ, 10χλμ και παιδικό αγώνα. Η εκκίνηση των αγώνων δόθηκε στη βάσηΣυνεχίστε να διαβάζετε «Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες»».

POLYGYROS RUN HALKIDIKI

Συγχαρητήρια στο Γιώργο Πετικόπουλο που τερμάτισε με επιτυχία στα 14χλμ. του POLYGYROS RUN HALKIDIKI.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ»

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 – Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγαπητοί συμμετέχοντες , Η γραμματεία για την παραλαβή των αριθμών θα λειτουργεί : **Κατά την παραλαβή των αριθμών οφείλετε να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμαΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ»».

3ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου» στον Κραννώνα

Για τη στήριξη του πολύτιμου έργου της αντικαρκινικής εταιρείας, έτρεξαν σήμερα οι δρομείς μας στον «3ο Κραυξίδειο αγώνα δρόμου» στον Κραννώνα. Ο Μανώλης Μαρκογιαννάκης κατέκτησε την 3η θέση στα 5χλμ, ο Χρήστος Γιάννης ήταν 5οςΣυνεχίστε να διαβάζετε «3ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου» στον Κραννώνα».

Olympus Geo Trail

Συγχαρητήρια στο Γιώργο Πετικόπουλο που έτρεξε σήμερα 12χλμ. στο «Olympus Geo Trail» στην ορεινή περιοχή Βροντού Πιερίας.

Αγώνας Δρόμου Πετρούσας

Στα πάτρια εδάφη του βρέθηκε ο Δημήτρης Γάκης, όπου και συμμετείχε στα 10 χλμ. του «5ου Αγώνα δρόμου Πετρούσας» στη Δράμα. Συγχαρητήρια Δημήτρη.!!!

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες»

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ- ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ» AGRIOLEFKES MOUNTAIN RUN Ο ΕΟΣ Βόλου σε συνεργασία με τον Κένταυρο Βόλου, την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Κενταύρων Όρος ΑΕ (Χ.Κ Πηλίου), του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, της ΛέσχηςΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Αγριόλευκες»».

ZAGORI MOUNTAIN RUNNING

Συγχαρητήρια στο Λάμπρο Κούτα που τερμάτισε με επιτυχία στα 10χλμ. του ZAGORI MOUNTAIN RUNNING.

Επιτυχίες του Κεντάυρου σε αγώνες

Για 3η χρονιά πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Ιουλίου στη Δράκεια μια όμορφη πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση, ο 3ος Καραμάνειος δρόμος Υγείας 3χλμ. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αναπτυξιακό -Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Δράκεια» , το ΤοπικόΣυνεχίστε να διαβάζετε «Επιτυχίες του Κεντάυρου σε αγώνες».

Έρχεται ο Ορεινός Αγώνας ‘’Αγριόλευκες την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΕΟΣ Βόλου σε συνεργασία με τον Κένταυρος Βόλου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας ,της Κενταύρων Όρος, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου , της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας καθώς και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΣυνεχίστε να διαβάζετε «Έρχεται ο Ορεινός Αγώνας ‘’Αγριόλευκες την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022».

Εγγραφές στα 10χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μόνο στα 10χλμ. του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας, καθώς οι συμμετοχές στο μαραθώνιο και τα 5χλμ. έχουν κλείσει. Τηλ. επικοινωνίας 6994583137 Κώστας Κυριαζής.

Στην κόψη των αετών»

«Στην κόψη των αετών» απόστασης 12,5 χλμ του Olympus Marathon τερμάτισαν με επιτυχία ο Νίκος Πορταρίτης, ο Γιώργος Πετικόπουλος και ο Φώτης Πετικόπουλος. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

6ο Πέρασμα Απ. Παύλου στην Κατερίνη

Στην 8η θέση γενικής τερμάτισε ο Χρήστος Γιάννης στο 6ο Πέρασμα Απ. Παύλου στην Κατερίνη σε 40:42 και ο Βαγγέλης Κούργιας σε 58:42. Πολλά συγχαρητήρια παιδιά.

Επιτυχίες του Κεντάυρου Βόλου σε αγώνες δρόμου

 Οι δρομείς του Κενταύρου απόλαυσαν την συμμετοχή τους σε  αγώνες  δρόμου που έγιναν το τελευταίο διάστημα τόσο στη περιοχή μας, όσο  και σε διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μεΣυνεχίστε να διαβάζετε «Επιτυχίες του Κεντάυρου Βόλου σε αγώνες δρόμου».

Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας

2η θέση για την Κωνσταντίνα Γούβαλη στα 2χλμ. του αγώνα »Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας», όπου έτρεξε και ο Αλέξανδρος Ασημακούλας. Συγχαρητήρια παιδιά.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες

Συνεχίζονται μέχρι 25 Ιουνίου οι εγγραφές των μελών και φίλων του συλλόγου μας για τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας καθώς και τους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χλμ. που θα γίνουν στις 12-13 ΝοεμβρίουΣυνεχίστε να διαβάζετε «Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες».

Πεζοπορία διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η πεζοπορία Μηλιές-Νεοχώρι που διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας και ο Κένταυρος Βόλου με την συμμετοχή της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Λάρισας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. ΉτανΣυνεχίστε να διαβάζετε «Πεζοπορία διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας».

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Αρέσει σε %d bloggers: