ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 2021

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τη διοργάνωση του μαραθωνίου της Αθήνας και εν όψη των εγγραφών που θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον μαραθώνιο καθώς και στους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χλμ. να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6994583137 (Κυριαζής Κώστας) ή στο mail : sdyvkentavros@gmail.com μέχρι τις 18 Αυγούστου 2021. (Θα γίνει ομαδική αποστολή στην Αθήνα).

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ:

Στη διοργάνωση θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Σε αυτή την φάση και σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης (τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν για επίδειξη κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής).

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι, μνημείο και κείμενο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: