Φέτος τα Χριστούγεννα “Τρέχω για τη Φλόγα Virtual”

Η Φλόγα (Σύλλογος Γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες ) παράρτημα Μαγνησίας, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ-Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και ο Κένταυρος Βόλου, διοργανώνουν τον Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό αγώνα “Τρέχω για τη Φλόγα Virtual”, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στη Φλόγα Μαγνησίας.

Virtual (εικονικός) είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει ή να περπατήσει την απόσταση που θα επιλέξει κατά την εγγραφή του, στη συγκεκριμένη περίπτωση 5 ή 3 χλμ, σε οποιαδήποτε τοποθεσία και με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό χώρο ή ακόμη και στο διάδρομο του σπιτιού του. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, χωρίς να απαιτείται ταυτόχρονη παρουσία όλων των συμμετεχόντων.

Έτσι στη δύσκολη αυτή συγκυρία μπορεί ο καθένας αφού καταθέσει 5 ευρώ για τη «Φλόγα» και εγγραφεί, να επιλέξει τον τόπο και την ημέρα που θα τρέξει μόνος του (ή έως 2 άτομα σύμφωνα με τα μέτρα του covid19 ), σε ένα διάστημα από τις 12 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2021 και να καταγράψει την απόσταση και το χρόνο του σε εφαρμογή στο smartphone ή στο smartwatch. Στη συνέχεια καταχωρεί την επίδοση και ανεβάζει φωτογραφία με την απόσταση και το χρόνο σε φόρμα της διοργάνωσης, ώστε να συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.sdyvkentavros.com

Τα γραφεία της Φλόγας είναι ανοικτά καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 10:00 έως τις 13:00 και βρίσκονται Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ). Τηλέφωνο 2421024628

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: